Wij kijken graag naar uw specifieke wensen en stemmen daar samen met u een bijpassend menu op af.

Ben je op zoek naar de ideale culinaire invulling voor een personeelsfeest, bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid. Wij verzorgen dit graag voor jou. Wij kunnen vanuit de foodtruck gerechten serveren op evenementen, maar ook koken wij graag voor u op locatie. Met een uitgebreid bestand aan professionele koks kan je bij CURRYUP! ook terecht voor een breed scala aan oriëntaals geïnspireerde gerechten. Hieronder vind je diverse voorbeeldmenu’s.

VOORBEELDMENU'S

Diner

– VOOR –

Tartaar van Albercore tonijn met limoen, koriander, limoenmerengue, avocado crème en zoetzure rettich.

Tom yam, van oorsprong Thaise soep op basis van kokosmelk met garnalen.

– HOOFD –

Een curry naar keuze: Alle curry’s worden geserveerd met basmatirijst (limoen of cardamonrijst), yoghurt munt-koriandersaus, pindacrumble, verse doperwten en zoetzure kool.

Tika Bombay Chicken

-of Meatballs Durban Style

-of Proudly Vegetarian (vega)

– NA –

Frisse mousse van mango, mangogel en een dressing van passievrucht en een kokosmakroon.

Of: Mangocheesecake

Fingerfood

Sashimi van Hamachi met sinaasappel vinaigrette, zwarte sesam, zoetzure radijs, limoenmerengue en mierikswortel-crème.

Mini Linzensoepje met Libanees flatbread (vegetarisch).

Spiesje van lamsgehaktballetjes met couscous, munt, feta, paprika en een kikkererwtenhummus.

Mini burger met gegrilde kip, zoetzure rettich en een pittige limoensaus.

Loempia gevuld met glasnoodles, pekingeend, paddestoelen, geserveerd met hoisin-chilisaus.

Mini curry ‘Tika Bombay Chicken’ geserveerd met pappadum,               munt-
yoghurtsaus en een pindacrumble.

Smoothie van mangolassie met een kokos-spongecake.

Buffet

– VOOR –

Rijkgevulde coucousalade met koriander, munt, paprika, mango en gegrilde tandoorikip.

Bulgur met harissa en zwarte olijven.

Pompoensoep met geroosterde pompoenpitten, yoghurtsaus en naanbrood.

Samosa’s van filodeeg gevuld met aadappel, ui, erwten, koriander en komijn geseveerd met een rode uien marmelade.

– HOOFD –

Een curry naar keuze: Alle curry’s worden geserveerd met basmatirijst (limoen of cardamonrijst), yoghurt munt-koriandersaus, pindacrumble, verse doperwten en zoetzure kool.

Tika Bombay Chicken

-of Meatballs Durban Style

-of Proudly Vegetarian (vega)

– NA –

Chocolade brownie met vanille mascarpone crème en gemarineerde aardbeien.

Foto's

Levi's Bloggers Event

Levi's Bloggers Event - Chef Special Edition

Men At Work & Levi's

Levi's Store Event